Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi

Udvalgte produkter

Velkommen på eanatomi.dk – Danmarks store leverandør af anatomiske modeller og plakater til private og det offentlige. 

Hos eAnatomi elsker vi anatomi og brænder for det pædagogiske aspekt.

Vi tilbyder:

  • En webshop på flere sprog med Danmarks største udvalg af anatomiske modeller og plakater
  • En udviklingsafdeling hvor vi udvikler anatomiske materialer til fx medicinalfirmaer og lægestudiet
  • Akkumulerede erfaringer og faglighed siden 2004
  • En autentisk kundeservice med dig i centrum

- I vores webshop finder du alskens anatomiske modeller og plakater. Du kan tilgå de forskellige kategorier via hovedmenuen eller ved simpel søgning i søgefeltet. P.t. har vi ikke en fysisk butik, men produkter sendes fra vores moderne lager i Glostrup i Storkøbenhavn.

- Udviklingsafdelingen i eAnatomi administreres af vores chefkonsulent. I afdelingen har vi bl.a. lavet denne deskriptive plakat som viser hele bevægeapparatet. I praksis fungerer den som et anatomisk atlas over bevægeapparatet i plakatversion. Plakaten anbefales bl.a. af professor Jørgen Olsen, Københavns Universitet. Du kan besøge udviklingsafdelingen i eAnatomi via DETTE LINK.

- Siden 2004 er vores erfaringer vokset hastigt, mens fagligheden er styrket via uddannelse og udvidet mandskab. Vores faglighed skal være din sikkerhed. Med vores nuværende ekspertise kan vi i dag ikke blot fravælge modeller, som er for meningsløse eller lavet i en uforsvarlig ringe kvalitet. Har du brug for vejledning på allerhøjeste sundhedsvidenskabelige niveau, er vi klar til at hjælpe dig. 

- At skrive sætningen ”en autentisk kundeservice med dig i centrum” forpligter. Vi har aldrig ment eller praktiseret en kundeservice udelukkende baseret på venlighed, veltalenhed og klicheer som ”din tilfredshed, vores stolthed”.

Vi praktiserer i stedet en kundeservice baseret på højst mulig autenticitet, tilstedeværelse og direkte problemløsning. Vi skriver ikke bare, at vi gerne hører fra dig, hvis du har spørgsmål - vi glæder os. 

Du kan læse mere om vores virksomhed via DETTE LINK

Endvidere opfordrer vi alle til at læse vores kunders bedømmelse på Trustpilot, Facebook og Google.

Mange tak for opmærksomheden og god fornøjelse på eanatomi.dk.

Christian Birksø

Indehaver  

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt