Til kassen
Ingen varer
+45 2991 9911

Bredt udvalg og nemt overblik

Hos eAnatomi leverer vi anatomiske modeller til offentlige institutioner i hele norden. Vi er særligt opmærksomme på de offentlige institutioners krav og behov. Vi arbejder løbende for at gøre det endnu lettere for offentlige institutioner at forny og forbedre de anatomiske modeller oig plakater som anvendes indenfor undervisning af både elever, patienter og personale. Vores hjemmeside er logisk opbygget og gør det nemt at overskue udvalget og se lagerstatus og pris. Bemærk at vores priser er inklusiv moms og at man indenfor det offentlige budgetterer med eksklusiv momspriser.

Den højeste kvalitet eller den laveste pris - eAnatomi har begge dele

eAnatomi indkøber modeller fra en lang række producenter, som strækker fra det bedste producenter i verden som f.ek. SOMSO Modelle, til de billigste, som stadig formår at levere brugbare modeller blot til en meget lav pris. Uanset hvilket budget eller behov, kan eAnatomi levere en god og rentabel løsning med prisgaranti.

Nem, hurtig og sikker betaling med EAN betaling

Hos eAnatomi er betaling via EAN helt naturligt. Bestillinger som foretages via hjemmesiden, skal blot tilføjes EAN nummeret under kundeoplysningerne, som efterspørges i bestillingsprocessen. Fakturaen fremsendes herefter elektronisk til det oplyse EAN nummer, når varerne er sendt afsted.

30 dages betalingsfrist og fri levering

Bestillinger fra offentlige institutioner og myndigheder, indebærer ofte krav om fri levering og 30 dages betalingsfrist. Derfor er det en selvfølge for eAnatomi at leve op til disse krav, så længe bestillingens værdi er over 1000,- ekskl. moms. Fakturaen fremsendes med et indbetalignskort også kaldet en FI-kode, som gør betalingen nem at administrere.

Kundeservice per telefon eller email alle hverdage mellem 08.00 og 18:00

Du kan altid kontakte eAnatomi per telefon eller email og forvente et hurtigt svar. eAnatomi står altid klar til at hjælpe ved produktspørgsmål eller andre henvendelser.