50 cm 'muskelmand' - 40% rabat så længe lager haves - se mere her!
eAnatomi
[]

Bredt udvalg og nemt overblik_54A5623  (1).JPG

Hos eAnatomi har vi lang erfaring med levering af anatomiske modeller til offentlige institutioner i hele Norden, og vi er særligt opmærksomme på de krav og behov, der følger med. Vi arbejder løbende for at gøre det endnu lettere for offentlige institutioner at forny og forbedre de anatomiske modeller og plakater, som anvendes indenfor undervisning af både studerende, patienter og personale. På vores hjemmeside er det nemt at overskue udvalget og se lagerstatus og pris (bemærk, at vores priser er inklusiv moms, og at man indenfor det offentlige budgetterer med eksklusiv momspriser).

Den højeste kvalitet eller den laveste pris - eAnatomi har begge dele

eAnatomi indkøber modeller fra en lang række producenter, som strækker fra det bedste producenter i verden som f.eks. SOMSO Modelle, til de billigste, som stadig formår at levere brugbare modeller blot til en meget lav pris. Uanset hvilket budget eller behov, kan eAnatomi levere en god og rentabel løsning med prisgaranti.

Nem, hurtig og sikker betaling med EAN 

Hos eAnatomi er betaling via EAN helt naturligt. Bestillinger som foretages via hjemmesiden, skal blot tilføjes EAN-nummeret under kundeoplysningerne, som efterspørges i bestillingsprocessen. Fakturaen fremsendes herefter elektronisk til det oplyste EAN-nummer, når varerne er sendt afsted.

30 dages betalingsfrist og fri levering

Bestillinger fra offentlige institutioner og myndigheder, indebærer ofte krav om fri levering og 30 dages betalingsfrist. Derfor er det en selvfølge for eAnatomi at leve op til disse krav, så længe bestillingens værdi er over 1000,- ekskl. moms. Fakturaen fremsendes med et indbetalingskort også kaldet en FI-kode, som gør betalingen nem at administrere.

Kundeservice alle hverdage mellem 08.00 og 18:00

Du kan altid kontakte eAnatomi per telefon eller email og forvente et hurtigt svar. eAnatomi står altid klar til at hjælpe ved produktspørgsmål eller andre henvendelser.

Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt