Vi har åbent og sender ordrer ud som normalt
eAnatomi
eAnatomi
/
Anatomiske modeller
/
Anatomi for sjov

Anatomi for sjov

Dette sortiment kalder vi "Anatomi for sjov". Det omfatter sjove, særlige og inspirerende anatomiske produkter, som kan tjene mange formål. De kan fx anvendes som en generel gaveide, som studiegave til den anatomistuderende (fx medicinstuderende/lægestuderende), som dekoration og udsmykning i klinikken og endelig som uundværlig klinikinventar.


Blandt de sjove anatomiske modeller finder du skeletsokkerne. Via sort print på det hvide stof viser de underbenets og fodens knogler samt zoneterapi-punkter i fodsålen. Du finder også vores selvlysende neonkranie i naturlig størrelse. 


Blandt de særlige og inspirerende anatomiske ting finder du et antropologiske kranie. Det er afstøbt efter en rekonstruktion af kraniet fra et Cro-Magnonmenneske, som menes at være cirka 20.000 til 30.000 år gammel. Du finder også vores lille kranie, som er laserskåret baseret på 3D-teknik. Det leveres i en glasblok. Ved købet leveres det i en flot gaveæske.


Endelig finder du også vores særlige lumbalkrus - et krus eller en kop der er formet som en lumbalhvirvel/lændehvirvel. Det er en elegant og meget anvendelig anatomisk gaveide til nyudklækkede læger og er generelt populært hos vores kunder. Desuden anvender vi det dagligt her i eAnatomi.


1-3 dage når varen er på lager
Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online
Kontakt
eAnatomi ApS
Naverland 33-35
2600 Glostrup
Danmark
CVR: DK40362517
t: +45 2991 9911 (man.- fre. 10-16)
Indehaver: Christian Birksø