Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi

Anatomisk indretning

Anatomisk indretning er kundetilpasset 'interior design'

eAnatomi introducerer et nyt koncept med fokus på unikke og tilpassede indretningsløsninger til klinikejere, brandingansvarlige, sportscentre, kædebaserede behandlingstilbud og farmaceutisk reklame mm. eAnatomi sikrer en æstetisk indretning med en rød tråd gennem undervisningslokaler, behandlerlokaler, receptioner, kliniker, lægekontorer og fællesområder, hvor ønsket er en ensartet kvalitet, genkendelighed og udtryk. Vi løser dette via specialdesignede plakatdesigns med det ønskede indhold, farvevalg, opsætning og inklusion af kundens logo, font og stil.  

Farmaceutisk reklame

eAnatomi har gennem årene udviklet et stort arkiv med originale anatomiske illustrationer, som vi selv har tegnet og derfor ejer rettighederne til. Med vores eget materiale, kan vi tillade os at have frie hænder i forhold til at designe anatomi plakater, foldere, visitkort eller alle andre tænkelige former for trykte medier med vores indhold og design. Igennem årene har vi designet plakater til patientvejledning og uddannelse for nogle af verdens største selskaber og vi gør dette med en opsætning af indhold og logo, præcis efter kundens ønsker. VIl du også have dit logo på dine materialer? Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Anatomi plakater og andre trykte medier med dit logo

eAnatomi kan med vores erfaring og ophavsrettigheder til vores egne illustrationer, tilbyde at skabe tilpassede løsninger til enhver situation. Ønsker du skriveblokke til din næste messe, med relevante anatomiske illustrationer på? Eller ønsker du at sende en julehilsen til dine klienter, fra din klinik og med et anatomisk motiv og dit logo? Alle opgaver er mulige og vi er åbne for at gå nye veje. 


Kontakt eAnatomi i dag og hør om dine muligheder for at opgradere din kommunikation og visuelle præsentation af din virksomhed.

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt