Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi

Anatomiske modeller

Salg af anatomiske modeller er det bærende element i eAnatomi, selvom vi også bruger mange ressourcer på at udvikle vores egne anatomiske materialer som fx plakater. Anatomiske modeller anvendes til forskellige formål og kan både vise afgrænset væv, organer samt organsystemer. Søger du en simpel model af knoglevæv eller måske en avanceret torso-model baseret på MRI teknologi, kan du finde det hele på eanatomi.dk.


Anatomiske modeller anvendes til mange forskellige formål som fx undervisning & læring, som hjælpemiddel i lægekonsultationen og som dekoration. De fleste har formentlig set et skelet i et undervisningslokale, en knæmodel hos lægen eller måske et lys i et kranie til en fest eller på anden vis. 


Vores udvalg af anatomiske modeller er primært grupperet i organer og organsystemer som fx hjernemodeller og fordøjelsessystemet. Pga. af kroppens utrolige omfang er nogle af disse udvalg yderligere inddelt. Dette ses blandt andet ved bevægeapparatet, hvor specifikke udvalg som fodmodeller, håndmodeller og modeller af rygsøjler gør det nemmere for dig at finde frem til lige netop den anatomiske model, du er interesseret i.


Alle vores udvalg af anatomiske modeller er sammensat på grundlag af mange års erfaring, høj faglighed og sund fornuft. Det er en kendsgerning, at vores kunder både efterspørger høj og lavere kvalitet. Derfor omfatter vores udvalg begge dele. Ofte kan det fornemmes på prisen, om produktet er af høj eller lavere kvalitet, men vi gør også en del ud af at formulere det i produktbeskrivelserne. Forskellen ses eksempelvis i vores udvalg af hjertemodeller, hvor denne forstørrede og yderst detaljerede hjertemodel) naturligvis er af en helt anden kvalitet end denne klassiske hjertemodel.

Det skal understreges, at vi ikke sælger modeller i så lav en kvalitet, at det er uforsvarligt. 


Nogle vil måske spørge, hvad forskellen på kvaliteten er. Det afhænger af den enkelte anatomiske model. Omfatter modellen eksempelvis mange små knogler som en fodmodel, afgøres kvaliteten især af, hvor godt det menneskelige knoglevæv er gengivet i modellen (dvs. små fremspring, fordybninger m.m. i knoglevævet). Omfatter den anatomiske model mange bløddele som fx ledbånd, kar, nerver og lignende (som fx denne komplette håndmodel), afgøres kvaliteten af, om disse anatomiske strukturer omfatter små og vigtige detaljer, er placeret anatomisk korrekt og naturtro i udseende. Ofte spiller den pædagogiske vinkel også en rolle. En model som kan adskilles i mange dele er alt andet lige bedre end en model, som slet ikke kan adskilles. Eksempler på anatomiske modeller i usælgelig lav kvalitet er modeller, som omfatter anatomiske fejl, nemt går i stykker og/ slet ikke gengiver det/de respektive væv på en naturtro måde.


Skulle det ske, at du søger en anatomisk model, som ikke er at finde på eanatomi.dk, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt