Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi

For studerende

Nu har du chancen for at repræsentere eAnatomi på din skole og blive din skoles egen anatomipusher! 

eAnatomi sælger udvalgte produkter som er målrettet anatomistuderende. For at gøre prisen og leveringstiden så attraktiv som muligt, søger vi ambassadører på alle landets skoler hvor der undervises i anatomi, herunder f.eks. medicin, fysioterapi, massage, ergoterapi mv. 


Jobbet er simpelt; opbevar en mindre beholdning af vores mest populære varer og promovere og distribuere direkte til dine medstuderende. Du modtager betaling for hver produkt du sælger og bliver samtidig vores officielle ambassadør på din skole. Det betyder at vi henviser direkte til dig, for køb af vores mest populære produkter. 


Hvad er fordelen? 

- For dig som ambassadør, bliver du ham/hende med adgang til billige og fantastiske anatomiske produkter fra eAnatomi - primært vores anatomi plakater på dansk og latin. Alle på din skole skal vide at du er personen at gå til. Du får provision af alt salg du skaber. Du får gratis produkter til eget brug. Der er ingen risiko forbundet med rollen; du modtager betaling direkte fra dine medstuderende og beholder din provision - resten betaler du os via mobilepay eller kreditkort. Vi mener selv det er ret fedt at være anatomipusher!  


- For dine medstuderende, får de langt bedre priser ved køb hos dig som ambassadør, de sparer fragt og de får varen med det samme. De får en lokal anatomipusher at gå til, i stedet for at bestille over nettet. Derudover sparer de miljøet for en masse transport og emballageforbrug. 

Ansøg nu! 

Er du vores nye ambassadør, så skriv til os med dit navn, årgang, skole og studieretning og så finder vi ud af det praktiske! Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt