Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi

For studerende

Nu har du chancen for at repræsentere eAnatomi på din skole og blive din skoles egen eAnatomi-ambassadør! 

eAnatomi sælger udvalgte produkter som er målrettet anatomistuderende. For at gøre prisen og leveringstiden så attraktiv som muligt, søger vi ambassadører på alle landets skoler hvor der undervises i anatomi, herunder f.eks. medicin, fysioterapi, massage, ergoterapi mv. 


Hvad er fordelen? 

- For dig som ambassadør, bliver du ham/hende med adgang til billige og fantastiske anatomiske produkter fra eAnatomi - primært vores anatomi plakater på dansk og latin. Alle på din skole skal vide at du er personen at gå til.  Vi mener selv det er ret fedt at være anatomi-ambassadør! Kontakt os for at høre mere om fordelene. 


- For dine medstuderende, får de langt bedre priser ved køb hos dig som ambassadør, de sparer fragt og de får varen med det samme. De får en lokal anatomi-ambassadør at gå til, i stedet for at bestille over nettet. Derudover sparer de miljøet for en masse transport og emballageforbrug. 

Ansøg nu! 

Er du vores nye ambassadør, så skriv til os med dit navn, årgang, skole og studieretning og så finder vi ud af det praktiske! Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt