eAnatomi
eAnatomi
/
Anatomiske modeller
/
Graviditetsmodeller

Graviditetsmodeller

Vores sortiment med graviditetsmodeller og fødselsmodeller er stort og omfatter modeller med mange forskellige egenskaber. De købes især af jordemødre og jordemoderstuderende på jordemoderuddannelsen. Endvidere anvendes de bredt ifm. graviditetsforberedelse, fødselsforberedelse, ved fødselsdemonstration og til fødselssimulering/fødselssimulation.


Blandt modellerne finder du fosterdukken, som er meget populær. Den kaldes også dukke, model af nyfødt, fantombaby, babydukke, babymodel og graviddukke. Dens egenskaber er i særklasse, fordi den er meget fleksibel, praktisk i et klinisk perspektiv og leveres med navlestreng, moderkage (placenta) samt chorion (fosterhinden) og amnion (vandhinden/frugthinden).


I forhold til fødselsforberedelse og fødselsdemonstration omfatter sortimentet også 2 modeller af kvindens bækken og en alternativ model af livmoderen, livmoderhalsen og skeden. Derudover er der en yderst pædagogisk og illustrativ

model til demonstration og forståelse af stadierne fra ægcellens modning, løsning og befrugtning til implantationen i livmoderhulens slimhinde.


Sortimentet omfatter også forskellige modeller af et foster i livmoderen (også kaldet gravid mave) - både enkeltvis og som et sæt bestående af 8 fostre. Afslutningsvis er der også en praktisk fødselssimulator i sortimentet. Den kaldes også gravidsimulator og bruges i forbindelse med obstetrik og fødselsundervisning/fødselstræning.


1-3 dage når varen er på lager
Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online
Kontakt
eAnatomi ApS
Naverland 33-35
2600 Glostrup
Danmark
CVR: DK40362517
t: +45 2991 9911 (man.- fre. 10-16)
Indehaver: Christian Birksø