eAnatomi
[]

Kattemodeller

Vores sortiment med kattemodeller er en del af vores kategori med dyremodeller. Sortimentet med anatomiske modeller af katte omfatter både modeller, der består af ægte knogler, og kattemodeller der består af plastik. Sortimentet henvender sig til alle med interesse for en kat eller særligt en huskat - fx dyrlæger, dyrlægestuderende og andre med relation til veterinærmedicin.


I sortimentet er der et skelet af en kat i ægte knogler. Katteskelettet omfatter også de mindste knogler. Der gælder særlige forhold vedr. de ægte skeletter fra katte. Forhold som bl.a. omhandler leveringstid, love og variation.  


I sortimentet er der også et kattekranie, som er ægte. Det viser de mange knogler samt det komplette tandsæt. Endvidere er kæben bevægelig. Der er også mulighed for at købe en meget fleksibel kattekæbe i plastik. Den viser kattens tænder med og uden forskellige lidelser. Er man interesseret i hjerteorm hos katte, er der også en pædagogisk og praktisk model, som viser kattens hjerte, dele af kattelungerne samt en enkelt hjerteorm.


Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt