Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi

Knoglesæt & knoglekasser

I dette sortiment finder du knoglesæt, som er ideelle til at forstå eller repetere knoglernes anatomi på både højt og lavt uddannelsesniveau. Det vil sige knoglesæt til alle slags anatomistuderende. Et typisk knoglesæt består af samtlige knogler, det menneskelige skelet er opbygget af - dog ses parret knogler kun i eet eksemplar. Knoglesæt kaldes ligeledes knoglesamling, skeletsæt, studiekasse og knoglekasse.  


I sortimentet er der også "tomme knoglekasser", som passer til disse knoglesæt, der typisk leveres i en papkasse. Vores tomme knoglekasser omfatter en aluminiumskasse i den lave prisklasse og en plastikkasse i den høje prisklasse.


Vores mest solgte knoglesæt er udviklet til studiebrug og købes typisk af fysioterapeutstuderende, ergoterapeutstuderende, psykomotorikstuderende samt studerende på lignende uddannelser. Knoglerne er meget naturtro, og knoglesættet er billigt. Det kan ses via DETTE LINK


Derudover omfatter sortimentet et klassisk knoglesæt, som kan bruges til mange formål samt vores knoglesæt med de mest naturtro knogler og højeste materialekvalitet, som blandt andet bruges på lægestudiet/medicinstudiet i Danmark. Endvidere er der også et naturtro knoglesæt af 24 nummereret ryghvirvler, som leveres i en praktisk og ruminddelt opbevaringskasse. 


I vores knoglesæt er hånden og foden enten forbundet via ståltråd eller nylonsnor. Er sidstnævnte tilfældet, kan knoglerne trækkes fra hinanden, så de bedre kan studeres. Skal de adskilles fuldstændig, skal knuderne på nylonsnorene løsnes. 


Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt