Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi

Muskelmodeller

I vores udvalg af muskelmodeller kan du vælge mellem modeller, der viser specifikke muskelgrupper, og modeller som viser muskler i hele kroppen. Endvidere omfatter nogle af modellerne bløddele som nerver. De anatomiske modeller giver både mulighed for at studere enkelte muskler, muskelgrupper og muskelloger.


Blandt muskelmodellerne, som viser specifikke muskelgrupper, finder du anatomiske modeller af armens muskler med eller uden nerver. Disse modeller viser bl.a. biceps musklen (m. biceps brachii) og triceps musklen (m. triceps brachii). Du finder også en model af benets muskler samt en innovativ af ryggens overfladiske og dybe muskler. Vi tilbyder også en model af hovedets og halsens muskler.


I udvalget finder du også 2 muskelmodeller af hele kroppen. Den ene er en mini muskelmodel, som kun måler 50 cm i højden. Den giver et imponerende overblik over de yderste skeletmuskler. Den anden model er udviklet i menneskets naturlige størrelse og kan adskilles i 37 dele.


Klinisk set er modellerne bl.a. ideelle til forståelse af muskel- og senerelateret lidelser såsom muskelsmerter, muskelømhed og tendinitis. Generelt set kan modellerne anvendes til forståelse af rigtig mange lidelser relateret til bevægeapparatet. 


Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt