eAnatomi
[]

Øvrige dyremodeller

Dette sortiment kalder vi "Øvrige dyremodeller", og det er en del af vores kategori med dyremodeller. Sortimentet er særdeles varieret - bogstavelig talt fra en ko til en søstjerne. På den anden side er der ingen modeller, som består af ægte knogler. Sortimentet henvender sig til alle med interesse for dyremodellerne, som præsenteres - fx dyrlæger, dyrlægestuderende, andre med relation til veterinærmedicin, biologer, biologistuderende, naturvejledere og dyrepassere.


Sortimentets 2 store modeller er en model af en ko og et avlssvin (avlsgris). De er dog formindsket og præsenteres på standere/stativer med hjul. Både ko-modellen og avlssvin-modellen kan adskilles, så både de ydre og indre strukturer nemmere kan studeres. 


Der er også en pakkeløsning bestående af 7 hjertemodeller fra hvirveldyrenes forskellige grupper, som er pattedyr, fugle, padder, krybdyr og fisk. Dyre-hjerterne kan adskilles i 2 dele og viser mange anatomiske detaljer. Resten af sortimentet omfatter skovflåt-modeller, en honningbi-model, en stueflue-model, en stikmyg-model, en musling-model, en hummer-model og en søstjerne-model.


Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt