eAnatomi
KundeserviceInformationGavekort
Følg os på de sociale medier
Nyheder i din indbakke
+45 2991 9911
eAnatomi
/
Anatomiske modeller
/
Bevægeapparatet
/
Rygsøjlemodeller

Rygsøjlemodeller

Fandt du ikke hvad du søgte? Ikke alle varer er vist på hjemmesiden.

Columna, dryspine, rygsøjlemodel, vores rygsøjler har mange navne, men du finder vores store udvalg af rygsøjlemodeller her. VI har de komplette rygsøjler med bækken og nerver, prolapsmodeller og dele af rygsøjlen som vores atlas og axis model fra SOMSO Modelle. 

eAnatomi har mange rygsøjler i sortimentet. Faktisk har vi flere end 4 forskellige linjer af rygsøjler, hver i sær med forskellige fordele. Ud fra billederne kan rygsøjlemodellerne se ens ud, men der er altid en forskel som kan gøre en model mere aktuel end en anden. F.eks. har vi to miniature rygsøjlemodeller, som begge er vældig fine, men i en væsentlig mindre størrelse end de normale modeller i naturlig størrelse. De små rygsøjlemodeller kan bruges på farten eller som alternativ for at spare plads. 

En god rygsøjlemodel er en model som kan bruges til daglige demonstrationer af forskellige rygstillinger som f.eks. lordose, scoliose eller kyfose og kan demonstrere hvordan de komplekse ryghvirvler interagerer. En billig rygsøjle skal kunne det sammen, men må forventes ikke at kunne holde lige så lang tid. Deraf kommer kompromiset jo ofte, når man taler pris og kvalitet. eAnatomi har dog fundet nogle fantastiske mellemveje, som gør at vi kan tilbyde billige produkter med en god kvalitet. En billig rygsøjle, hvor prisen er afgørende, har vi selvfølgelig også, ligesom vi også har dyre rygsøjler oftest med særlige egenskaber som f.eks. muskelangivelser, delbart sacrum, muskler mm. 

Igennem mange år har eAnatomi solgt anatomiske rygsøjlemodeller og haft fingrene i stort set alle modeller, som produceres. Det aktuelle sortiment er sat sammen efter hvad vi mener er mest interessant at vælge ud fra. VI har dels vores egne importere modeller, hvor kvalitet og pris er meget fordelagtig i vores øjne og vi har kendte varemærker som 3B rygsøjlemodeller samt andre anerkendte mærker. Derudover kommer varianterne fra disse mærker, som indeholder modeller med muskelangivelser, dele af lårbenene, kvindeligt bækken eller mandligt bækken, særlig stativmontering samt andre unikke egenskaber. Vores mål er at dække dine behov med mindst muligt forvirring. Hvis du derfor er i tvivl om hvilken model du skal vælge så kontakt os endelig.

1-3 dage når varen er på lager
Fragt fra kr. 35,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online
Kontakt
eAnatomi ApS
Naverland 33-35
2600 Glostrup
Danmark
CVR: DK 40 36 25 17
t: +45 2991 9911 (man.-fre. 10-16)
Indehaver: Christian Birksø