Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
eAnatomi_Location_12_030610.jpg


Faglighed giver tryghed
eAnatomi er en af Danmarks førende leverandører af anatomiske modeller og plakater til undervisningsformål i Norden. Vi har uddannet personale og en høj faglig specialisering, der sikrer et professionelt og trygt forløb. Hos os får du den helt rigtige anatomiske løsning - tilpasset dit behov og din pengepung.

I 2015 modtog eAnatomi det officielle 'Distributør Segl' fra den verdensomspændende producent 3B Scientific, der anerkender vores evne og vilje til at yde solid kundeservice og levere den højeste omsætning i Danmark af 3B Scientific produkter. Resultatet er et bredt, spændende og kontinuerligt optimeret sortiment af undervisningsmaterialer fra hele verden.

Kompetent rådgivning

Vores høje kompetenceniveau bevirker, at vi kan yde markedets bedste service. Vi tilbyder professionel 360 graders kunderådgivning på alle hverdage, uanset om det er en studerende på udkig efter en plakat eller et universitet, der ønsker at udstyre et komplet anatomilokale. Vi vejleder og anbefaler produkter på telefon, e-mail eller LiveChat på hjemmesiden.

eAnatomi hæver barren for anatomiske kvalitetsprodukter

I kraft af vores eksklusive udviklingsafdeling, er vi kendt som en innovativ samarbejdspartner, der siden 2004 har produceret anatomiske produkter funderet på særlige specialistkompetencer. I udviklingsafdelingen arbejder vi efter princippet, ’kun det bedste er godt nok’, og i samarbejde med førende specialister, undervisere og farmaceutiske virksomheder udvikler vi kompromisløst produkter, der hæver barren for det anatomiske kvalitetsniveau. Læs mere om udviklingsafdelingen her: udvikling.eanatomi.dk

Godt at vide
eAnatomi har ikke nogen fysisk butik, men har til gengæld rigtig mange lagervarer som opbevares og sendes fra vores topmoderne lager i Glostrup. Øvrige varer hentes hjem fra de respektive producenter efter behov. Leveringstiden for lagervarer er 1-2 dage indenlands  og 2-5 dage udenlands. 

Tak for din interesse og vi glæder os til at byde dig velkommen!
  
Christian Birksø, Indehaver 
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt