Til kassen
Ingen varer
+45 7199 9941
eAnatomi_Location_12_030610.jpg


Faglighed giver tryghed
eAnatomi er en af Danmarks førende leverandører af anatomiske modeller og plakater til undervisningsformål i Norden. Vi har uddannet personale og en høj faglig specialisering, der sikrer et professionelt og trygt forløb. Hos os får du den helt rigtige anatomiske løsning - tilpasset dit behov og din pengepung.

I 2015 modtog eAnatomi det officielle 'Distributør Segl' fra den verdensomspændende producent 3B Scientific, der anerkender vores evne og vilje til at yde solid kundeservice og levere den højeste omsætning i Danmark af 3B Scientific produkter. Resultatet er et bred, spændende og kontinuerligt optimeret sortiment af undervisningsmaterialer fra hele verden.

Kompetent rådgivning

Vores høje kompetenceniveau bevirker, at vi kan yde markedets bedste service. Vi tilbyder professionel 360 graders kunderådgivning på alle hverdage - uanset om det er en studerende på udkig efter en plakat eller et universitet, der ønsker at udstyre et komplet anatomilokale. Vi vejleder og anbefaler produkter på telefon eller e-mail eller LiveChat på hjemmesiden.

eAnatomi hæver barren for anatomiske kvalitetsprodukter

I kraft af vores eksklusive udviklingsafdeling, Birksø Anatomi, er vi kendt som en innovativ samarbejdspartner, der siden 2004 har produceret anatomiske produkter funderet på særlige specialistkompetencer. Birksø Anatomi arbejder efter princippet, ’kun det bedste er godt nok’, og i samarbejde med førende specialister, undervisere og farmaceutiske virksomheder udvikler vi kompromisløst produkter, der hæver barren for det anatomiske kvalitetsniveau. Læs mere om Birksø Anatomi på www.birksoe.com.


Godt at vide

eAnatomi har ikke nogen fysisk butik, men har til gengæld rigtig mange lagervarer som opbevares og sendes fra vores topmoderne lager i Glostrup. Øvrige varer hentes hjem fra de respektive producenter efter behov. Leveringstiden for lagervarer er 1-2 dage indenlands  og 2-5 dage udenlands. 

Tak for din interesse og vi glæder os til at byde dig velkommen!
  
Christian Birksø, Indehaver 

Anatomiske modeller til offentlige institutionerModeller med logotrykHistorieGuide til anatomiske plakaterSOMSO Modelle og andre fabrikanterThe brand new muscular system poster from eAnatomi