50 cm 'muskelmand' - 40% rabat så længe lager haves - se mere her!
eAnatomi
[]

hjerte-logo1.jpg

Skal den næste reklamegave være en anatomisk model, fx. et hjerte, med jeres firmalogo påtrykt? Vi kan hjælpe.


Specialudviklede produkter

Har du brug for at markedsføre dit firma eller udvalgte produkter overfor kunder i den medicinske verden, er du kommet til det rette sted. Anatomiske modeller fungerer rigtig godt som reklamemateriale til dine kunder, fordi de kan bruges til noget og stilles frem. Fx hjertemodeller til kardiologerne, anatomiske plakater til generalisterne eller de hyppigst forekommende patologier til specialisten.

Logotryk på eksisterende modeller

Vi kan bl.a. hjælpe med at levere anatomiske modeller eller plancher med f.eks. firmalogo, præparatnavn eller forklaringstekst. Vi har stor erfaring med at finde billige modeller på verdensmarkedet, som er mest egnet til formålet, og vi går altid efter den bedste pris til dig.

Unikke specialfremstillede modeller 

Hos eAnatomi tilbyder vi også, at du kan gå en ny vej og vælge at få fremstillet specialmodeller helt efter dit eget ønske, som f.eks. viser kraftige forstørrelser af strukturer, særlige anatomiske detaljer eller patologier, som er direkte relateret til produktet/firmaet. Ofte er eksisterende modeller ikke præcis, som du ønsker, eller også risikerer du, at modtageren allerede har én eller to eksemplarer af samme model på hylden, blot med din konkurrents navn på.

For at undgå dette, har vi skabt vores egen udviklingsafdeling, som udelukkende fokuserer på at producere modeller og plakater fra bunden. Derfor bliver modellerne udformet nøjagtigt, som du ønsker, og stort alt kan lade sig gøre. Resultatet er unikke modeller, som ikke vil blive set andre steder i verden og med garanti skaber glade modtagere. Vi har haft rigtig gode erfaringer med specialfremstillinger, og ofte har kunderne været så glade, at de har bestilt en produktion mere. Hvad enten det tjener som blikfang på messer, eller som direkte reklamegaver til læger, så er resultaterne positive. Du er altid velkommen til at kontakte os for en samtale om, hvad du eller dit firma har brug for.

Læs mere om udviklingsafdelingen herHer finder du referencer, information omkring fremgangsmåde, produktfotos og meget mere.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt