Til kassen
Ingen varer
+45 2991 9911

eAnatomi_Location_12_030820 (1).jpg

Specialudviklede produkter

Har du brug for at markedsføre dit firma eller udvalgte produkter overfor kunder i den medicinske verden, er du kommet til det rette sted.

Anatomiske modeller leverer en sikker løsning på dilemmaet med relevant brugbart farmaceutisk reklamemateriale til bl.a. praktiserende læger m.fl. Der findes mange muligheder heriblandt; hjertemodeller til kardiologer; Præsentation af hyppigt forekommende patologier i urologi, gastrologi og Oftalmologi til specialisterne, og anatomiske plakater som dækker utallige områder til generalisterne.

Eksisterende modeller eller unikke specialfremstillede modeller  Vi kan sagtens hjælpe dig med af levere eksisterende anatomiske modeller eller plancher med f.eks. firmalogo, præparatnavn, eller forklaringstekst. Vi har stor erfaring med at finde billige modeller på verdensmarkedet, som er mest egnet til formålet og vi som regel altid den bedste pris til dig.

Hos eAnatomi tilbyder vi dog også at du kan gå en ny vej og vælge at få fremstillet specialmodeller helt efter dit eget ønske som f.eks. viser kraftige forstørrelser af strukturer eller særlige anatomiske detaljer eller patologier som er direkte relateret til produktet/firmaet. Ofte er eksisterende modeller ikke præcis som du ønsker det eller også risikere du at modtageren allerede har en eller to eksemplarer af samme model på hylden, blot med din konkurrents navn på.

For at undgå dette, har vi skabt brandet og firmaet Birksø Anatomi, som er et søsterselskab til eAnatomi, som udelukkende fokusere på at producere modeller og plakater fra bunden af. Derfor bliver modellerne udformet nøjagtig som du vil have og stort alt kan lade sig gøre. Resultatet er unikke modeller som ikke vil blive set andre steder i verden og med garanti skaber glade modtagere. Vi har haft rigtig gode erfaringer med specialfremstillinger og ofte har kunderne været så glade, at de har bestilt en produktion mere. Hvad enten det tjener som blikfang på messer, eller som direkte reklamegaver til læger, så er resultaterne positive. Du er altid velkommen til at kontakte os for en samtale om hvad du eller dit firma har brug for.

Læs mere Birksø Anatomi på vores hjemmeside www.birksoe.com

Her finder du referencer, information omkring fremgangsmåde, produktfotos og meget mere.

Vi ser frem til at høre fra dig.