Til kassen
Ingen varer
+45 2991 9911
3-delt hudmodel
3-delt hudmodel
3-delt hudmodel
3-delt hudmodel

3-delt hudmodel

ca. 14 arbejdsdage

Med et gennemsnitlig areal på over 21 kvadratfod (voksne), huden er det største organ i kroppen, vejer omkring 8 pounds. Uddan om lag af huden, og de meget vigtige formål, de tjener udnytte denne høje kvalitet Skin Model af 3B Scientific®.

Huden er her vist i 80 gange forstørrelse, så selv de mindste strukturer kan ses i detaljer. Modellen kan tage fra hinanden takket være magnetiske tilslutninger, hvor de to aftagelige dele repræsenterer de tre vigtigste dele af huden: den menneskelige hovedbund, håndfladen af en hånd, og bagsiden af en hånd.

Microanatomical repræsentation af papillære lag (f.eks lokaliseret i håndfladen)
Microanatomical repræsentation af retikulære lag (f.eks lokaliseret på bagsiden af hånden)
Længdesnit gennem den menneskelige hovedbund med hårsækken og rod kappe
Magnetiske forbindelser giver mulighed for de tre dele, der skal tages let fra hinanden og hurtigt
Alle lag af huden (epidermis, dermis og underhuden) og mikroskopiske strukturer, såsom nerver, fartøjer og taktile blodlegemer er vist i en anatomisk nøjagtig gengivelse.

Hud, kroppens beskyttende dæksel:
Sund hud beskytter os mod den ydre verden er en vandtæt, isolerende skjold mod bakterier, snavs og andre fremmedlegemer, ultraviolette stråler fra solen, og ekstreme temperaturer. Det er pakket med nerver og giver os mulighed for at bevæge sig frit og opleve verden (følesans). Nerverne tjener som et direkte stik udefra til vores hjerne, og dermed huden funktion, som en vigtig regulerende indikator for vores krops væsker og temperaturregulering.

Varenummer:J16 - 1000294
Størrelse:34 x 39 x 15.5 cm
DKK 1.570,00Inkl. moms
Fragt fra DKK 25,00
Credit card dkEan invoice

Du kan handle som privatperson, virksomhed eller offentlig institution med EAN