Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
4 pak Little Anne QCPR mørk hudfarve

4 pak Little Anne QCPR mørk hudfarve

Varenummer: 124-03050
Hentes hjem på bestilling
DKK 9.275,00
Inkl. moms
(DKK 7.420,00 Ekskl. moms)


PAKKE MED 4 Little Anne QCPR dukker - mørk hudfarve.

Nu med feedback-teknologi, som kan hjælpe instruktøren med at forbedre kvaliteten af genoplivningen, gøre træningen mere effektiv og eleverne mere motiverede.  

Studier viser at hjerte-lungeredning, som udføres korrekt af de tilstedeværende, er direkte forbundet med positive resultater efter et hjertestop.Træning kan være med til at gøre tilfældige tilstedeværende i stand til at udføre HLR, men det er en udfordring for instruktørerne at give nøjagtig og objektiv feedback om deres præstationer i forhold til kvaliteten af HLR.

Lille Anne fås nu med en feedback-teknologi, som har vist sig at forbedre færdigheder i HLR og dermed kvaliteten af præstationerne.

Fra effektiv undervisning til effektiv læring
Instruktøren har mulighed for at kontrollere op til 6 Lille Anne QCPR dukker og dermed  overvåge op til seks elever samtidigt fra en håndholdt enhed. Lille Anne QCPR instruktør-appen giver en tydelig præstationsoversigt, som fremhæver hvilke elever, der kan have brug for mere vejledning.

Ved første øjekast kan du se, hvem der ikke trykker hårdt nok, hvem der ikke trykker i den rigtige rytme og hvem der overventilerer.

Sjovt og motiverende
Med objektiv feedback og resultater motiveres eleverne ikke bare til at konkurrere indbyrdes, men også til at forsøge at forbedre deres eget resultat. Konkurrenceelementet gør træningen mere spændende og interaktiv, og det er dokumenteret, at det forbedrer motivationen.

Måling for at forbedre
Følgende funktioner kan bruges med dukken for at få feedback i real-tid og en opsummering af HLR-præstationen samt automatiske anbefalinger til forbedring af HLR efter sessionen. Feedback-funktionen er kompatibel med andre Laerdal QCPR-løsninger, og det har vist sig, at den er brugervenlig og effektiv med henblik på at forbedre præstationerne og kvaliteten af HLR.

QCPR instruktør-app
Med denne app får instruktøren en præstationsoversigt fra op til seks dukker samtidigt. Ved hjælp af egne observationer og feedback fra appen kan instruktøren nemt og hurtigt coache eleverne til forbedring.

QCPR elev-app
Eleverne kan bruge denne app til at øve sig alene. Flere elever kan også bruge appen til at coache hinanden. 

Inkluderer:

4 træningsdukker,
4 træningsmåtter
1 rulletaske
4 poser hvoraf hver pose indeholder: 1 maske, 2 batterier, 6 vådservietter og 1 lunge

1-3 dage når varen er på lager
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt