eAnatomi
Ægte hestefod (Equus ferus caballus) samt tilhørende hov

Ægte hestefod (Equus ferus caballus) samt tilhørende hov

Varenummer: 1002550
ca. 7 arbejdsdage
DKK 3.000,00
Inkl. moms
(DKK 2.400,00 Ekskl. moms)

Dette er en ægte hestefod (Equus ferus caballus), som leveres med hoven separat. Modellen består af flere knogler og led. Anatomisk set omfatter modellen derfor halvdelen af hestens ben (se billederne til venstre).


Kvaliteten er høj, og det fremstår meget naturlig. Farven er hvid, og knoglestrukturen er yderst naturtro med knoglefremspring osv. Der er ingen bevægelighed i leddene, fordi det hele er stivgjort. Dette sikrer en langt bedre holdbarhed.


Hestefoden leveres sammen med den tilhørende hov, men det er adskilt. Dette giver bedre mulighed for at se hoven og forståelse af forhold som fx vigtigheden af at undgå fejl ved beskæring, mulighed for udvidelse af hoven efter skoning samt risikoen for sygdom i den. 


En ægte hestefod fra eAnatomi er altid af europæisk oprindelse. Derudover er den forberedt af en professionel konservator.


Det skal fremhæves, at en ægte hestefod er unik. Derfor kan der være mindre forskelle i størrelse samt anatomiske detaljer, hvis man bestiller 2 modeller på forskellige tidspunkter.


Bestilling og levering foregår altid efter gældende love og retningslinjer.

Leveringstiden kan variere, da levering af ægte fødder fra heste påvirkes af dynamikken i udbud og efterspørgsel.


1-3 dage når varen er på lager
Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt