Til kassen
Ingen varer
+45 7199 9941
Tilbud - spar 4%
Atlas of Anatomy - muskoskeletal system ren latin af Schünke

Atlas of Anatomy - muskoskeletal system ren latin af Schünke

På lager

Atlas of Anatomy - muskoskeletal system ren latin af Schünke! LAVESTE PRIS PÅ MARKEDET! STYKPRIS 578,64 VED KØB AF 10 STK. SLÅ DIG SAMMEN MED DINE VENNER.
SENDES FRAGTFRIT!

Valg af anatomisk atlas afhænger ofte af hvad underviseren anbefaler. Der findes efterhånden en række forskellige atlas, som umiddelbart ligner hinanden, men som har forskelle når man kigger nærmere efter. I 2006 udgav THIEME 4 nye atlas som siden hen er blevet taget rigtig imod af underviserne og professorerne. Der findes et generelt anatomisk atlas, som er 'arvtageren' efter Netters Atlas, som iøvrigt ikke produceres mere med ren latin, og så findes der 3 andre atlas som er mere fyldestgørende under titlerne head and neuroanatomy, general anatomy and muskoskeletal system og neck and internal organs. I Norge er de 3 bind blevet dem som underviserne på medicin henviser til og på fysioterapiuddannelserne er det dette atlas, general anatomy and muskoskeletal system, som anbefales.

Atlasset som beskrives her er THIEME Atlas of Anatomy - General Anatomy and Muskoskeletal system.

Atlasset  inkluderer ren latin til alle anatomiske strukturer uden undtagelse, samt engelske tekstbokse, indholdsfortegnelse og afsnitstitler.

Producenten beskriver dette atlas som en revolution indenfor repræsentation af den menneskelige anatomi. Mens revolution er voldsomt ord at bruge om et nyt anatomisk atlas, så er der klart nogle nye og store fordele at hente ved dette atlas sammenlignet med andre. Hvis fokuset er på muskler, knogler og relateret nerve og karsystem, så er dette atlas uden tvivl det mest fyldestgørende på markedet. Hvor normale anatomiske atlas inkluderer lidt af det hele så er der i dette atlas udelukkende fokus på det muskoskeletale system. Indre organer og klassiske tavler, hvor en hel region vises med nerver, kar, organer, muskler, vil du ikke finde. Istedet vil du finde en kombination af topografiske billeder af regioner, med et klar fokus på isolerede funktioner og systemer, hvor kun de relevante knogler, kar, nerver og muskler er synlige. Opbygningen af atlasset er logisk og bevæger sig således skridt for skridt igennem regionerne på en måde der giver mening i læringsprocessen.

En anden vigtig forskel på dette atlas og f.eks. Frank Netters Atlas, er at mange illustrationer er tilføjet en kort relevant tekst som beskriver det viste og giver vigtige nøgleinformationer om funktion eller betydning. Denne kombination af billede og relevant information giver atlasset en ekstra dimension og vil uden tvivl spare tid i forhold til at skulle slå op i en anden bog for at finde betydningen eller funktionen af en særlig struktur.

En anden væsentlig fordel er at kvaliteten af illustrationerne er virkelig god. Billederne er knivskarpe og nøjagtige. Når bogen skal transporteres vil du også blive glad for at det er en hardback på 556 sider. Med andre en bog der er til at håndtere.

Med bogen følger en adgangskode til sitet www.winkingskull.com. På dette site kan du se ca. 15% af billederne fra atlasset i elektronisk form og på disse billeder kan du aktivere en testfunktion, så du kan se hvor god du er til navngivning mm. En smart lille bonus, som du kan få glæde af op i eksamensforberedelserne.

Atlasset dækker følgende overordnede emner:

1) Generel Anatomi
Menneskelig phylogeni og Ontogeni, oversigt over kroppen, overfladeanatomi med kroppens landmarks og referencelinjer, knogler og led, muskler, kar, lymfesystem og kirtler, generel neuroanatomi.

2) Det Musculoskeletale system
Torso, øvre og nedre ekstremitet
Hver muskoskeletale sektion inkluderer underkapitler om:
Knogler, ligamenter og led
Deskriptiv muskelanatomi
Topografisk muskelanatomi
Deskriptiv anatomii af Neurovaskulære strukturer

Varenummer:9781604063783
DKK 600,00DKK 625,00Inkl. moms
Credit card dkEan invoice

Du kan handle som privatperson, virksomhed eller offentlig institution med EAN