Til kassen
Ingen varer
+45 2991 9911
Bevægeapparatets Anatomi - anatomisk plakat
Bevægeapparatets Anatomi - anatomisk plakat
Bevægeapparatets Anatomi - anatomisk plakat
Bevægeapparatets Anatomi - anatomisk plakat

Bevægeapparatets Anatomi - anatomisk plakat

På lager

Denne helt igennem unikke anatomiske plakat er den første af sin slags, som giver et unikt overblik over bevægeapparatets anatomi, herunder knogler, muskler, skeletmuskulaturens udspring og hæfte samt ligamenternes hæfte.

Plakaten indeholder ren latin og dansk terminologi.

Plakaten er et visuelt hjælpemiddel, der kan bruges, når bevægeapparatet skal studeres eller repeteres. Pædagogiske styrker som fx overblik, grupperinger og brug af anatomiske termer i kombination med danske er vægtet højst.

Plakaten kan bruges til at memorere og repetere de mange skeletmuskelgrupper og ligamenter ved led, afprøve sin teoretiske viden i skeletmusklernes udspring og tilhæftninger samt memorere og repetere de vigtigste ”landemærker” på knoglerne (crista, tuberositas osv.). Mange skeletmusklers udspring og tilhæftning sker netop via disse ”landemærker”, hvilket kan udforskes ved at sammenholde 2 billeder på plakaten (eller modsatte side af samme billede, hvis de to store billeder af hele skelettet anvendes).

Plakaten kan også bruges til mere specifikke problemstillinger som fx at sande, at kun én af de 4 skeletmuskler i ”rotator-manchetten” (m. subscapularis) hæfter anteriort på humerus (tuberculum minus), mens de 3 andre hæfter mere lateralt på humerus (tuberculum majus).

Endvidere er der i grupperinger taget højde for, at lægestuderende kan bruge de berygtede huskeregler fra undervisningen på lægestudiet. Eksempelvis kan huskereglen: ”Lad os tage et langt brev til Magnus som han bliver glad for” bruges ved grupperingen af lårets mediale muskelgruppe, og den kække: ”Skrappe ludere trækker cirka tretten tredive på Halmtorvet” ved grupperingen af håndrodsknoglerne.

Denne nye plakat, er skabt over et forløb på flere år, hvor indholdet gradvist er udviklet, for at give det bedste og mest pædagogiske resultat.

Læs mere om begrænsninger og pædagogiske overvejelser i pdf filen ved produktbillederne til venstre, eller i det medfølgende introduktionsbrev.

I pakken finder du: Plakaten samt introduktionsbrev. 

Format: 70x100 cm, 250 gr. papir - velegnet til indramning.

Read about the EA1 poster in English - click here

Varenummer:DK.EA1.V1
Størrelse:70x100 cm
DKK 250,00Inkl. moms
Fragt fra DKK 25,00
Credit card dkEan invoice

Du kan handle som privatperson, virksomhed eller offentlig institution med EAN