Til kassen
Ingen varer
+45 2991 9911
Forstå type 2 diabetes (Understanding Type 2 Diabetes) lamineret plakat

Forstå type 2 diabetes (Understanding Type 2 Diabetes) lamineret plakat

På lager

Denne opdaterede plakat om type 2 diabetes inkluderer patientvenlige illustrationer og infobokse til at forklare type 2 diabetes og dens komplekse natur. Plakaten definerer type 2 diabetes og gukose og insulinens rolle i kroppen, opremser risikofaktorer, symptomer og komplikationer. Plakaten illustrerer og de forskellige faktorer som bidrager til for højt blodsukker og insultinresistens. Yderligere skrives der også om administration af sygdommen og tips hertil. 

Plakaten illustrere glukose molekyler fra fordøjelsessystemet og insulinmolekyler fra bugspytskirtlen, der rejser i et blodkar. Visuelt sammenlignes en normal kropscelle med en celle med diabetes og viser når cellen udvikler insulinresistens, som gør det mere vanskeligt for glukose at trænge ind i cellen og derved forårsager ophobning af glukose i blodkarrene.
Både i tekst og illustrativ form præsenteres også komplikationer fra sygdommen som; hjertesygdomme, slagtilfælde, karsygdomme, nerveskade/neuropati, nyreskade/nephropati, paradentose, øjensygdomme som grønstær, grå stær, og diabetisk retinopati.

Plakaten kommer med ægte laminering i 75 mikron inklusiv sorte ophængslister med ringhuller. 

Varenummer:94973
Størrelse:51x66 cm
DKK 250,00Inkl. moms
Fragt fra DKK 25,00
Credit card dkEan invoice

Du kan handle som privatperson, virksomhed eller offentlig institution med EAN