Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
Hjernemodel i høj kvalitet og i 8 dele
Hjernemodel i høj kvalitet og i 8 dele
Hjernemodel i høj kvalitet og i 8 dele

Hjernemodel i høj kvalitet og i 8 dele

Varenummer: BS 20
Bestillingsvare
DKK 4.125,00
Inkl. moms
(DKK 3.300,00 Ekskl. moms)

Hjernemodel i 8 dele og naturlig størrelse. Modellen er produceret i SOMSO-plast af producenten SOMSO Modelle, der er verdenskendt for meget høj kvalitet. Det betyder kvalitetsmaterialer, sans for nøjagtighed og lang levetid. 

Med andre ord: Håndværk i verdensklasse.


Den nævnte SOMSO-plast gør materialet fleksibelt, fordi det kan bevæges en smule. Det gør modellen behagelig at røre ved og arbejde med, når den skal adskilles og studeres.

Anatomisk set viser modellen den menneskelige hjerne, som overordnet set kan inddeles i storhjernen (cerebrum), lillehjernen (cerebellum) og hjernestammen (truncus encephali).


Disse 3 strukturer er tydelig adskilt via forskellige farvetoner, og forskellen på grå og hvid substans kan tydelig ses på denne model.


  • I storhjernen (telencephalon og diencephalon) ses først og fremmest hjernelapperne samt thalamus og hypothalamus (og hypofysen)


  • I lillehjernen ses vermis cerebelli og lillehjernehemisfærerne (hemisperium cerebelli)


  • I hjernestammen ses dens 3 dele (midthjernen, hjernebroen og den forlængede marv) samt kranienervernes apparente udspring (også kaldet hjernenerverne) 


  • Der ses også andre strukturer som fx hjernebjælken, fornix, ventrikelsystemet og de 2 første kranienerver (lugte- og synsnerven), som ikke udspringer fra hjernestammen


På billederne til venstre vises det, hvordan modellen kan adskilles i 8 dele. Dette giver mulighed for at studere hjernens indre strukturer, og flere af disse ses i 3 dimensioner.

Klinisk set kan modellen anvendes til forståelse af læsioner og lidelser i specifikke områder af hjernen. Eksempler er epilepsi, hjernetumorer, hydrocefalus, læsioner som involverer kranienerver samt sklerose (multipel sklerose).


Selvom hjernens blodforsyning ikke ses på modellen, kan den også anvendes til forståelse af apopleksi (slagtilfælde).

1-3 dage når varen er på lager
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt