Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
Hård plast med ringhuller
Hård plast med ringhuller

Klassisk muskelplakat på engelsk

Varenummer: 9781587796838
Varianter
51x66 cm
DKK 350,00
Inkl. moms
(DKK 280,00 Ekskl. moms)

Denne variant af plakaten er printet på tyk plastik, som ikke kan rulles sammen. Der er lavet to ringhuller i toppen og derfor er den en rigtig god løsning til dem, som ønsker en pæn og holdbar plakat, der kan hænges op med det samme. Som beskrevet ved de andre varianter af plakaten er denne muskelplakat særdeles udbredt i den vestlige verden grundet de præcise og omfattende illustrationer lavet af Peter Bachin for Anatomical Chart Company i USA. 


Plakaten viser kroppens skeletmuskler forfra og bagfra på en mandlig figur. Det er organiseret med overfladiske muskler i figurens venstre side og dybere muskler i højre side. Derudover ses en en illustration af mellemgulvet samt illustrationer af foden og håndens muskler. 


Bemærk at teksten på plakaten er skrevet på engelsk-latin og altså ikke "ren" latin. Som eksempel hedder m. deltoideus på denne plakat deltoid m.


NB: Denne plakat tilhører en serie, hvor der også er lavet plakater med skelettet. Tilsammen udgør de et populært sæt, som er præsentabelt og nemt at hænge op i behandlerlokalet eller studieboligen. 

1-3 dage når varen er på lager
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt