Til kassen
Ingen varer
+45 7199 9941
Lændesmerteplakat lamineret engelsk (Understand lower back pain)

Lændesmerteplakat lamineret engelsk (Understand lower back pain)

På lager

Ægte lamineret plakat som kan hænges op med de sorte plakatlister, som følger gratis med plakaten. Lamineringen med 75 micron omslutter hele plakaten, som derved er komplet vandafvisende og slidstærk. Det er muligt at bruge whitemarkers, uden at skade plakaten. En kvalitet, vi har sikret ved selv at stå for lamineringen. Plakaterne er trykt i USA og måler 20x26 tommer. omregnet inklusiv nogle milimeter til lamineringen er målene ca. 51 x 66 cm.

Lændesmerter er noget der påvirker mange mennesker mindst en gang i livet. Takket være retningslinjer fra The American Pain Society (APS) og The American College of Physicians (ACP) giver denne plakat et visuelt og faktuelt overblik af rygsmerter:
- Typer af lændesmerter
- Grunde og risikofakorer
- Tegn og symptomer
- Behandling
- Forebyggelse

Plakaten viser den menneskelige krop bagfra med smerte der radierer ned i benet som giver følelsesløshed eller en prikkende fornemmelse. Den viser også fra en sagittal vinkel med en tumør i rygmarven, knogle anspore der trykker på spinalnerver, kompressionsfrakturer og diskusprolaps. Det anteriore viser lænd og pelvis med tumør, infektion, degenererende sygdomme, ankyloserende spondylitis, sacroilitis, artritis og svulster.

Varenummer:82425
Størrelse:51x66 cm
DKK 250,00Inkl. moms
Credit card dkEan invoice

Du kan handle som privatperson, virksomhed eller offentlig institution med EAN