Til kassen
Ingen varer
+45 7199 9941
Medscope Sensitive V - det ultimative stetoskop

Medscope Sensitive V - det ultimative stetoskop

På lager

eAnatomi præsenterer med stor glæde et nyt stetoskop i Danmark; MedScope Sensitive V kardiologisk. Sensitive V kardiologisk er et stetoskop med patenteret design, målrettet læger og særligt kardiologer. Med en uovertruffen kvalitet og lydfølsomhed, holdbarhed og god pris, er dette stetoskop overlegent sammenlignet med andre stetoskoper som koster det dobbelte. Dette stetoskop er i vores optik det bedste bud på et stetoskop som kan følge dig fra studie til arbejde, 


Bryststykke i rustfrit stål- To sider med dyb kræmmerhusformet klokke og membranhoved med dynamisk skåret indre klokke for enestående akustisk opfangning.

Slange i 'ultraflex' design. Fleksibel og holdbar dobbeltslange som sikre bedst mulig transport af lyd.

Stetoskopet er belagt med sort Duracoat som giver en eksklusiv og ekstra holdbar finish. Hovedet er belagt med sorte gummiringe for at undgå kuldegysninger for patienten. Alle komponenter er sorte og stetoskopet fremstår meget eksklusivt og flot.

Der er garanti i 7 år fra fabrikken mod materialefejl. eAnatomi tilføjer 3 år til denne garanti, som tegn på stor tillid til produktet.

Medfølgende tilbehør
2 ekstra sæt øreoliven i blød og hård udgave, ekstra membram og navneskilt

Stetoskopet leveret i en solid æske med formet skum samt brugsvejledning.

Baggrunden for vores valg:
eAnatomi har ledt længe efter det perfekte stetoskop til læger; et som var i så god en kvalitet, at ingen kunne sætte spørgsmålstegn ved den og en pris som gjorde det mere attraktivt end konkurrerende stetoskoper. Målet var et finde et stetoskop som fjernede tvivlen og gjorde køb af f.eks. et 'studiestetoskop', 'professionelt' stetoskop osv. overflødigt. Med Medscope Sensitive V tilbyder vi det vi mener er den bedste kvalitet på markedet, til den bedste pris. Vi håber du vil stole på os, når vi siger, at der ikke er brug for at købe flere forskellige stetoskoper, ej heller bruge 1000 eller mere på et. Du har med Medscope Sensitive V stetoskopet mulighed for at købe det rigtige stetoskop fra starten af, som vil tilfredsstille dig under studiet og i dit professionelle arbejde.

Varenummer:ST038
DKK 725,00Inkl. moms
Credit card dkEan invoice

Du kan handle som privatperson, virksomhed eller offentlig institution med EAN