Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
Mini skelet med farvede muskelangivelser
Mini skelet med farvede muskelangivelser
Mini skelet med farvede muskelangivelser
Mini skelet med farvede muskelangivelser
Mini skelet med farvede muskelangivelser

Mini skelet med farvede muskelangivelser

Varenummer: 1000044
Bestillingsvare
DKK 2.350,00
Inkl. moms
(DKK 1.880,00 Ekskl. moms)

Dette mini skelet er udviklet i en særdeles praktisk størrelse og illustrerer skeletmusklers udspring og tilhæftning vha. farve.


Det lille plastikskelet måler 80 cm i højden. Kvaliteten af knogleafstøbningerne er god og tilpas solid til alm. brug, men ikke udviklet til voldsom brug i fx et klasselokale. Detaljeringsgraden på knoglerne er god og derfor i overensstemmelse med standarden indenfor mini skeletter. Alle led holdes sammen af metal og/ plastik, hvilket tillader begrænset mulighed for at demonstrere leddenes naturlige bevægelser.


Mini skeletmodellen leveres på et aftagelig stativ. Stativet består af en hvid plastikplade nederst og en lang metalstang, som skelettet hviler på.


Skeletmusklers udspring og tilhæftning er markeret med rød og blå farve samt nummereret på skelettet (kun i venstre side). Knoglerne er ligeledes nummereret. Der medfølger ikke en omfattende oversigt med deres navne på bl.a. latin og engelsk, men du kan downloade og udskrive oversigten via vores webside – se under produktbillederne til venstre.

Anatomisk set viser skelettet alle kroppens knogler (inkl. tungebenet). Brusk i brystkassen samt tænder i over- og underkæbe er også medtaget.


Kraniet kan hurtig afmonteres og deles i 3 (kraniekalotten, underkæbebenet og den resterende del af kraniet).


Detaljeringsgraden på knoglerne er god og derfor i overensstemmelse med standarden indenfor mini skeletter. Omfanget af "ossøse landemærker" omfatter store detaljer som fx tuberculum majus og minus på humerus (overarmsbenet) samt trochanter major og minor på femur (lårbenet).


Mindre detaljer som eksempelvis sulcus n. radialis på humerus og linea aspera med de 2 læber på bagsiden af femur ses slet ikke.

Endvidere er både håndrods-, mellemhånds- og fingerknogler støbt i ét stykke. Det samme gør sig gældende ved fødderne. 

 

Bevægelsesmæssigt er modellen ikke særlig fleksibel. I og med alle led holdes sammen af metal og/ plastik, begrænses bevægelsesmulighederne. Eksempelvis kan rotation i knæleddene ikke demonstreres, selvom både fleksion og ekstension (bøjning og strækning) er mulig. 


Som nævnt i beskrivelsen af anatomien er hænder og fødder hver især støbt i ét stykke. Derfor er det slet ikke muligt, at bevæge nogen af de mange led i disse regioner.


Klinisk set er mini skeletmodellen ideel til forståelse af mange sygdomme, lidelser og gener i skelettet.

1-3 dage når varen er på lager
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt