Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
Miniature model af de indre og ydre kønsorganer hos manden set i et median-snit
Miniature model af de indre og ydre kønsorganer hos manden set i et median-snit
Miniature model af de indre og ydre kønsorganer hos manden set i et median-snit

Miniature model af de indre og ydre kønsorganer hos manden set i et median-snit

Varenummer: A574
Bestillingsvare
DKK 480,00
Inkl. moms
(DKK 384,00 Ekskl. moms)

Søger du en model af mandens kønsorganer i en særdeles praktisk størrelse, som på én gang er lille, elegant, tilpas detaljeret med testiklernes indre struktur og sælges til en attraktiv pris, vil vi varmt anbefale denne model. Den er også populær hos vores kunder.


Modellen viser mandens kønsorganer og relationerne til andre organer med en samlet formindskelse på godt 50% i forhold til en voksen mand.

Den måler 15 x 10 cm og kræver derfor ikke så meget plads på fx et skrivebord eller en reol. Modellen kan ikke adskilles og leveres på en stander. 


NB: På standeren ses også en fastmonteret del af en testikel med en tumor.

Anatomisk set viser modellen flere forskellige væv og organer i venstre side af bækkenet via et median-snit. Endvidere ses nogle af organernes overflade på bagsiden af modellen (se billederne til venstre).


Bækkenet (bækkenringen) som består af knogler samt bækkenbunden kan kun anes på modellen. Eksempelvis ses et tværsnit af symfysen (det forreste led) i bækkenringen. På den anden side ses noget af endetarmen (rectum) og urinblæren (vesica urinaria) med detaljer.


De indre kønsorganer omfatter testiklerne (testes) og bitestiklerne (epididymides), som ses i relation til pungen (scrotum). Sædstrengen (funiklen) kan kun anes med rigtig god vilje. Derimod ses testiklernes indre strukturer, hvor tubuli seminiferi contorti og septula testis kan anes. 


På standeren ses også en fastmonteret del af en testikel med en tydelig tumor.


Sædvejene omfatter ductus deferens (sædlederen), ductus ejaculatorius og urethra masculinum (urinrøret), som alle ses.


I forhold til de accessoriske kønskirtler ses prostata (blærehalskirtlen), vesiculae seminales (sædblærerne) samt gll. bulbourethrales. Gll. urethrales ses derimod ikke. Udførselsgangene og deres sammenhæng ses kun delvis med detaljer. 


De ydre kønsorganer omfatter penis og pungen, som ligeledes ses. Den indre struktur i penis ses også med små detaljer.


Mange af bækkenets organer har funktion som en kanal eller et reservoir (fx endetarmen og urinblæren), og derfor ses de på pædagogisk vis med en luftfyldt kavitet (hulrum).


Bevægelsesmæssigt er bækkenet ikke fleksibelt. De få led som ses er ikke bevægelige.

Klinisk set er modellen ideel til forståelse af testikelkræft. Modellen kan også anvendes til forståelse af sygdomme og lidelser i mandens bækken - fx i kønsorganer, urinblæren eller endetarmen. Eksempler er torsio testis, urethrastriktur, analfistel, analfissur, BPH (benign prostatahyperplasi) og prostatakræft.


1-3 dage når varen er på lager
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt