Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
Model af knoglerne i øvre ekstremitet inklusiv skulderblad og kraveben

Model af knoglerne i øvre ekstremitet inklusiv skulderblad og kraveben

Varenummer: QS 14
Bestillingsvare
DKK 1.500,00
Inkl. moms
(DKK 1.200,00 Ekskl. moms)

Anatomisk model af knoglerne i øvre ekstremitet inklusiv skulderbladet og kravebenet (Scapula og Clavicula) af højeste kvalitet.


Modellen er produceret i SOMSO plast, som en unik og patenteret plastik, der gengiver overflader og ossøse landemærker nøjagtigt og føles utrolig behageligt at arbejde med. Armskelettet er støbt ud fra ægte skeletdele af en voksen mand, og er derfor særligt naturtro i både detaljegrad og størrelse.

 

SOMSO fabrikken er verdenskendt for meget høj kvalitet. Det betyder kvalitetsmaterialer, sans for nøjagtighed og en lang levetid. Med andre ord: Håndværk i verdensklasse.


Modellen er fremstillet i naturlig størrelse med en længde på 88 cm og en vægt på 660 gram.

Anatomisk set viser skeletdelen alle knoglerne i hånden, underarmens 2 knogler, overarmen, skulderbladet og kravebenet (nøglebenet). Sesamknogler ses også.


Detaljeringsgraden på knoglerne er rigtig god. Omfanget af "ossøse landemærker" omfatter både store detaljer som fx tuberculum majus og minus på humerus (overarmsbenet) samt mindre detaljer som processus styloideus radii og ulnae. ledfladerne er yderligere polerede og giver en unik taktik oplevelse som er bedre end på nogen anden fabrikants modeller.

Bevægelsesmæssigt er knoglerne samlet på metal, som tillader fleksion og ekstension af f.eks. håndled, albue og skulder, men gør detr vanskeligt at demonstrere rotation, ligesom fingerknoglerne og håndroden begrænset af ståltråden der løber igennem dem. Overarmsbenet kan afmonteres fra skulderbladet fuldstændig.

Klinisk set er armen ideel til forståelse af sygdomme, lidelser, brud og gener i denne del af skelettet.

1-3 dage når varen er på lager
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt