Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
Model af næsehule og olfaktorisk organ

Model af næsehule og olfaktorisk organ

Varenummer: 1005531 [W42506]
Bestillingsvare
DKK 6.445,00
Inkl. moms
(DKK 5.156,00 Ekskl. moms)

Ønsker du at opnå en forståelse for næsehulens anatomi? Med denne model illustreres både de strukturer der findes omkring septum, men også omkring næsemuslingerne på den modsatte side. Som en bonus er også det olfaktoriske organ afbilledet. 


Modellen er produceret i 4 gange naturlig størrelse, har målene 41 x 25,5 x 18 cm (bredde x højde x længde) og vejer 3,2 kg. Modellen leveres på en stander af træ, og selve modellen kan roteres på monteringspindene.


De enkelte strukturer er nummererede, og navnene fremgår af en produktmanual, der medfølger ved køb af modellen.  

Anatomisk set viser modellen et saggitalsnit igennem næsehulen og kraniet. På modellens højre side ses septum med tilhørende kar og nerver, mens modellens venstre side afbilleder næsemuslingerne med tilhørende strukturer. 


Øverst i næsehulen på venstre side ses det olfaktoriske område (regio olfactoria) hvor nerveender fra N. opticus begynder. Modellen illustrerer hvordan disse løber gennem lamina cribrosa (en del af os ethmoidale) som fila olfactoria. 


I slimhinden på venstre side ses desuden udmundingen af sinus sphenoidalis, udmundingen af ductus nasolacrimalis og udmundingen af det eustakiske rør (tuba auditiva) i nasopharynx. 

Derudover ses snit af næsebruskene og bihulerne (sinus sphenoidalis og sinus frontalis). 


Klinisk set kan modellen anvendes til at forstå sygdomme og lidelser, der rammer strukturer i næsehulen og bihulerne. Det kan fx være bihulebetændelse (sinuitis), næsepolypper eller operation af næsemuslingerne (conchotomi). 


1-3 dage når varen er på lager
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt