Anatomiske kunstplakater og megaprints - Opgrader din klinik nu - se mere her
eAnatomi
50x70 cm
50x70 cm

Plakat om ansigtsmuskler

Varenummer: KLINIK5-50x70
Varianter
DKK 375,00
Inkl. moms
(DKK 300,00 Ekskl. moms)
Bestil inden kl 12.00 så sender vi din bestilling i dag

Anatomisk plakat som viser ansigtets muskler fra to vinkler hhv. forfra og fra siden. Ansigtsmusklerne er nummereret og navngivet på danske overskrifter og ren latin i en nem og overskueligt listevisning. 


Ansigtets muskler er i navnelisten grupperet, så det er nemt at orientere sig og danne sig et overblik over et områdets muskler. F.eks. er øjets muskler grupperet for sig ligesom tyggemusklerne er det. Alt i alt giver plakaten et pædagogisk overblik både visuelt og tekstmæssigt som gør det nemt og intuitivt at se og repetere ansigtsmusklerne.


Plakaten printes på bestilling, i den ønskede størrelse, og leveres sammenrullet. Plakaten printes på kvalitetspapir og er beregnet til indramning. Ramme er ikke inkluderet.  


OBS! Denne plakat er del af vores helt nye serie, som vi kalder for 'klinikplakater'. Seriens indhold bygger på vores altomfavnende og geniale  muskelplakat EA5 og tager udgangspunkt i de enkelte muskellgrupper herfra, både visuelt og tekstmæssigt. Vores klinikplakater er designet med æstetik og enkelthed for øje. Med et rent og roligt design, kan klinikplakaterne anvendes i mange sammenhæng, dels som undervisningsværktøj såvel som del af en professionel og stilren indretning. 

1-3 dage når varen er på lager
Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Gratis levering
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt