Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
Plakat om fod og ankelled

Plakat om fod og ankelled

Varenummer: KLINIK22
Bestillingsvare
50x70 cm
DKK 375,00
Inkl. moms
(DKK 300,00 Ekskl. moms)

Anatomi plakat som fokuserer på ankelleddets primære ligamenter samt fodens knogler. Plakaten inkluderer illustrationer af ankelleddet og foden i sin helhed, set fra forskellige vinkler. Ligamenter og knogler er grupperet, nummereret og navngivet med latinske samt danske navne og danske overskrifter i en nem og overskuelig listevisning.


Illustrationerne omfatter:

- Fod og ankel set fra den mediale side 

- Fod og ankel set fra den laterale side 

- Ankelleddet set bagfra


Ligamenter om anklen og fodens knogler er i navnelisten grupperet, så det er nemt at orientere sig og danne overblik. I den samlede navneliste opdeles ligamenterne så f.eks. Lig. deltoideum, som består af 4 dele tilhæftet tibia, er listet separat og i logisk rækkefølge, ligesom knoglernes rækkefølge går fra hæl til tå. 

 

Alt i alt giver plakaten et pædagogisk overblik både visuelt og tekstmæssigt som gør det nemt og intuitivt at se og repetere anklens primære ligamenter og knoglerne i foden.


Plakaten leveres i formatet 50x70 cm i et kvalitetsprint.


Ramme medfølger ikke.


OBS! Denne plakat er del af vores helt nye serie, som vi kalder for 'klinikplakater'. Seriens indhold bygger på vores altomfavnende og geniale muskelplakat EA5 og EA1 og tager udgangspunkt i de enkelte muskellgrupper og knogler herfra, både visuelt og tekstmæssigt. Vores klinikplakater er designet med æstetik og enkelthed for øje. Med et rent og roligt design, kan klinikplakaterne anvendes i mange sammenhæng, dels som undervisningsværktøj såvel som del af en professionel og stilren indretning

1-3 dage når varen er på lager
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt