Til kassen
Ingen varer
+45 2991 9911
Rygsøjle med stativ
Rygsøjle med stativ
Rygsøjle med stativ
Rygsøjle med stativ
Rygsøjle med stativ
Rygsøjle med stativ
Rygsøjle med stativ

Rygsøjle med stativ

På lager

Denne model af en mandlig rygsøjle med bækken, har nogle ekstra finesser, som tilsammen giver en flot og holdbar model til markedets bedste pris. 

Rygsøjlen er ca. 78 cm høj og udstyret med spinalnerver, deleligt sacrum, arteria vertebralis, occipitalplade (korrekt størrelse), samt monterbare lårbensstumper. Det særlige ved denne model sammenlignet med andre modeller i samme priskategori, er anvendelse af den stærke metalspiralslange som samler hvirvlerne, kombineret med et et støttende elastiksystem, som løber genne rygsøjlen. Metalslangen består af små led og anvendes normalt kun i modeller der koster væsentligt mere. Metalslangen sikrer en unik bevægelighed og giver følelsen af stabilitet, når modellen anvendes. Elastiksystemet, sikre at hvirvlerne følges mere naturligt ad og ligeledes samles naturligt.

Occipitalpladen samt atlas og axis er samlet med elastisk snor, så naturlig bevægelse af knoglerne kan demonstreres. Lårbensstumperne monteres med elastik så disse kan drejes frit og afmonteres efter behov.

Modellen leveres inklusiv et hvidt metalstativ til ophængning. Samlet set en flot pakke, som vi varmt kan anbefale. 


Produktanmeldelse 28/09/2016

"Vi er på Alexanderskolen i København blevet utroligt glade for denne model fra eAnatomi. Til en overkommelig pris får man en meget realistisk og detaljeret rygsøjle, tilpas fleksibel til at vi kan demonstrere forskelligt brug og misbrug af ryg og nakke, vise hvor kraniet optimalt skal hvile på atlas og forklare om det dynamiske forhold mellem nakke, hoved og ryg, som Alexanderteknik er baseret på. Især at modellen også har hofteknogler- og led med, gør den velegnet til vores brug, da vi kan bruge den til at demonstrere og forklare Joseph Artzis såkaldte "akseteknik", som bygger videre på Alexanderteknikkens principper. (Se evt. her http://alexanderskolen.dk)
Faktisk er vi så glade for Rygsøjlen, at den er gået hen og blevet standardgaven man får overrakt til sin Diplomfest på skolen."
Venlig hilsen
Maria Mac Dalland


 

Varenummer:SL8
Størrelse:78 cm
DKK 725,00Inkl. moms
Fragt fra DKK 25,00
Credit card dkEan invoice

Du kan handle som privatperson, virksomhed eller offentlig institution med EAN