eAnatomi
KundeserviceInformationKontaktGavekort
Følg os på de sociale medier
FacebookLinkedinInstagram
Nyheder i din indbakke
+45 2991 9911
Rygsøjle med stativ
Rygsøjle med stativ
Rygsøjle med stativ
Rygsøjle med stativ

Rygsøjle med stativ

Varenummer: SL8
Size78 cm

Denne model af en mandlig rygsøjle med bækken, har nogle ekstra finesser, som tilsammen giver en flot og holdbar model til markedets bedste pris. 

Rygsøjlen er ca. 78 cm høj og udstyret med spinalnerver, deleligt sacrum, arteria vertebralis, occipitalplade (korrekt størrelse), samt monterbare lårbensstumper. Det særlige ved denne model sammenlignet med andre modeller i samme priskategori, er anvendelse af den stærke metalspiralslange som samler hvirvlerne, kombineret med et et støttende elastiksystem, som løber genne rygsøjlen. Metalslangen består af små led og anvendes normalt kun i modeller der koster væsentligt mere. Metalslangen sikrer en unik bevægelighed og giver følelsen af stabilitet, når modellen anvendes. Elastiksystemet, sikre at hvirvlerne følges mere naturligt ad og ligeledes samles naturligt.

Occipitalpladen samt atlas og axis er samlet med elastisk snor, så naturlig bevægelse af knoglerne kan demonstreres. Lårbensstumperne monteres med elastik så disse kan drejes frit og afmonteres efter behov.

Modellen leveres inklusiv et hvidt metalstativ til ophængning. Samlet set en flot pakke, som vi varmt kan anbefale. 


Produktanmeldelse 28/09/2016

"Vi er på Alexanderskolen i København blevet utroligt glade for denne model fra eAnatomi. Til en overkommelig pris får man en meget realistisk og detaljeret rygsøjle, tilpas fleksibel til at vi kan demonstrere forskelligt brug og misbrug af ryg og nakke, vise hvor kraniet optimalt skal hvile på atlas og forklare om det dynamiske forhold mellem nakke, hoved og ryg, som Alexanderteknik er baseret på. Især at modellen også har hofteknogler- og led med, gør den velegnet til vores brug, da vi kan bruge den til at demonstrere og forklare Joseph Artzis såkaldte "akseteknik", som bygger videre på Alexanderteknikkens principper. (Se evt. her http://alexanderskolen.dk)
Faktisk er vi så glade for Rygsøjlen, at den er gået hen og blevet standardgaven man får overrakt til sin Diplomfest på skolen."
Venlig hilsen
Maria Mac Dalland


 

På lager34 stk.
DKK 725,00Inkl. moms
Delivery
Levering 1-3 dage
Postnord
Fragt fra kr. 25,-
Progress
14 dages fortrydelsesret
Creditcard
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
Security
Tryghed og sikkerhed

Lignende produkter

Delivery
Levering 1-3 dage
Postnord
Fragt fra kr. 25,-
Progress
14 dages fortrydelsesret
Creditcard
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
Security
Tryghed og sikkerhed
Kontakt
eAnatomi
Naverland 33-35
2600 Glostrup
Danmark
CVR: DK 27486916
t: +45 2991 9911
Indehaver: Christian Birksø
Payment methods