Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
Rygsøjlemodel til demonstration af fejlstillinger jf. Zilgrei

Rygsøjlemodel til demonstration af fejlstillinger jf. Zilgrei

Varenummer: 4018
Hentes hjem på bestilling
DKK 4.625,00
Inkl. moms
(DKK 3.700,00 Ekskl. moms)

Denne rygsøjlemodel er specielt udviklet til Zilgrei øvelser, men er også brugbar til fysioterapi, massage, ortopædi og sangundervisning mm. Naturlige bevægelsesmønstre i denne kan demonstrere på denne model. Lårbensstumperne kan hæves og sænkes uafhængigt at hinanden og unilateral simulering af forskellige benlængde, med sammenhængende tippende bækken kan demonstreres. Hvordan forskellig benlængde påvirker bækken og rygsøjle kan vises pædagogisk. Yderligere er brystkassen og skulderpartiet med til at forklare bevægelserne involveret i vejrtrækningen og derved også vejrtrækningsøvelser, som kan være relevante ved sangundervisning mm. Rygsøjlen kan nemt fjernes fra standeren. 

Modellens højde er 78 cm og vægten ca. 5,4 kg. 

Mere om Zilgrei øvelser:
Zilgrei er en metode til komplementærmedicin. Zilgrei kombinerer visse arbejdsstillinger og bevægelser af hoved, krop eller ekstremiteter med en speciel vejrtrækningsteknik, den såkaldte Zilgreiatmung. Denne teknik fremmet afslapning af kroppen og afbalancere musklerne og dermed lindre eller fjerne smerter. 
Navnet kommer fra initialerne for de efternavne af grundlæggerne af denne metode. De udgør sammen: Hans Greissing (* 1925 i Stuttgart, † 2002) og Adriana Zillo (født 1933 i Este), der blev grundlagt i 1978 patient af praktiserende kiropraktor i Milano. Metoden er blevet anvendt i Tyskland, Italien og Schweiz siden begyndelsen af 1980'erne.

1-3 dage når varen er på lager
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt