Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
Skeletfod med ledbånd
Skeletfod med ledbånd
Skeletfod med ledbånd
Skeletfod med ledbånd

Skeletfod med ledbånd

Varenummer: 6052
Bestillingsvare
DKK 1.200,00
Inkl. moms
(DKK 960,00 Ekskl. moms)

Denne model illustrerer fodens skelet samt de af underbenets muskler der hæfter på fodens knogler. Ligeledes illustrerer modellen nogle af de retinakler, der findes på foden, og kan derfor anvendes til at forstå senernes forløb fra underbenet ned til foden. 


Modellen er produceret i naturlig størrelse, vejer 0,9 kg, og leveres på en hvid stander, som modellen kan aftages fra, så undersiden af foden kan ses. 


Modellens enkelte strukturer er ikke nummererede, men ved køb af modellen medfølger en produktmanual, hvor navnene på strukturerne fremgår. 

Anatomisk set viser modellen alle knogler i foden, samt den nederste del af de to underbensknogler - skinnebenet (tibia) og lægbenet (fibula). 


Følgende af underbenets muskler er illustreret på modellen, med deres insertionssener:


  • M. flexor digitorum longus, M. tibialis posterior, M. flexor hallucis longus og M. soleus (alle del af underbenets flexorloge)
  • M. peroneus longus og brevis (underbenets fibularloge)
  • M. extensor hallucis longus, M. extensor digitorum longus, M. tibialis anterior (del af underbenets extensorloge)
  • M. extensor hallucis brevis  


På modellen ses ligeledes to af underbenets retinakler - det inferiore extensorretinakel og det superiore fibulære retinakel, som er nogle tværgående senestrøg hvorunder senerne passerer fra underbenet ned til foden. 


Klinisk set er modellen ideel til at opnå en forståelse for sygdomme og lidelser der rammer knoglerne i foden samt insertionssenerne fra musklerne. 


Fx akillesseneruptur, knoglefrakturer, luksationer (ledskred i fx tåleddene) og foddeformiteter såsom metatarsus varus og hallux valgus (storetåsknyste) og hammertå. 


1-3 dage når varen er på lager
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt