Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
Skeletmodellen med mest naturtro knogler og højeste materialekvalitet
Skeletmodellen med mest naturtro knogler og højeste materialekvalitet
Skeletmodellen med mest naturtro knogler og højeste materialekvalitet

Skeletmodellen med mest naturtro knogler og højeste materialekvalitet

Varenummer: QS 10/1
Bestillingsvare
DKK 10.480,00
Inkl. moms
(DKK 8.384,00 Ekskl. moms)

Dette skelet tilbyder den mest naturtro knoglestruktur, den mest præcise gengivelse af de anatomiske detaljer og følelsen af at røre ved ægte knogler. Det er produceret i SOMSO-plast af producenten SOMSO, der er verdenskendt for meget høj kvalitet. 


Skelettet anvendes blandt andet på lægeuddannelserne i Danmark og generelt som erstatning for ægte knogler. 


Plastikskelettet er afstøbt efter en ung mand, og monteret på stativ måler det ca. 180 cm i højden samt 55 cm i både bredde og dybde. Vægten er 11 kg. Stort set alle led holdes sammen af metalspænder/metal, hvilket tillader begrænset mulighed for at demonstrere leddenes naturlige bevægelser samt mulighed for fuldstændig afmontering (eksempelvis den ene arm). 


Skelettet leveres med et sort stativ, som nemt kan flyttes, fordi det nederst består af en 5-grenet søjlefod med tilsvarende antal hjul.

Anatomisk set viser skelettet alle kroppens knogler. Brusk i brystkassen samt tænder i over- og underkæbe er også medtaget. 


Kraniet kan hurtig afmonteres og deles i 3 (kraniekalotten, underkæbebenet og den resterende del af kraniet).


Samlet set er knoglekvaliteten særdeles god, og derfor ses eksempelvis knuder og fordybninger i knoglevævet særdeles tydeligt. Det betyder, at omfanget af "ossøse landemærker" også omfatter de mindste og vigtige detaljer som fx tydelig forskel på os lacrimale og os ethmoidale i kraniet samt linea aspera med den mediale og laterale læbe på bagsiden af femur.


I forhold til de andre skeletter i vores sortiment føles knoglerne mere ægte. Ægtheden fornemmes, når man på samme tid holder om knoglerne og fornemmer deres vægt.


Bevægelsesmæssigt er skeletmodellen ikke særlig fleksibel. I og med alle led holdes sammen af metalspænder/metal, begrænses bevægelsesmulighederne. 


Eksempelvis kan rotation i knæleddene ikke demonstreres, selvom både fleksion og ekstension (bøjning og strækning) er mulig. 


Klinisk set er denne naturtro skeletmodel ideel til forståelse af mange sygdomme, lidelser og gener i skelettet.

1-3 dage når varen er på lager
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt