Er du studerende? Nu kan du blive Ambassadør for eAnatomi - læs mere her
eAnatomi
Skuldermodel med slimsække, ledkapslen, ledbånd og en muskelsene
Skuldermodel med slimsække, ledkapslen, ledbånd og en muskelsene

Skuldermodel med slimsække, ledkapslen, ledbånd og en muskelsene

Varenummer: NS 17
Bestillingsvare
DKK 1.970,00
Inkl. moms
(DKK 1.576,00 Ekskl. moms)

Denne særlige ledmodel viser skulderen og tilhørende slimsække (bursae), ledkapslen (capsula articularis), ledbånd (ligamenter) samt den lange bicepssene fra m. biceps brachii.


Den er produceret i SOMSO-plast af producenten SOMSO, der er verdenskendt for meget høj kvalitet. Den er lavet i skulderens naturlige størrelse, og dimensionerne er 19 x 19 x 23 cm. 

Den vejer 0,5 kg og leveres på en stander med en grøn bund.

Anatomisk set viser skuldermodellen en del af overarmsbenet, skulderbladet og nøglebenet - derfor også skulderleddet samt akromioklavikulærleddet. Knoglestrukturen er meget realistisk.


Endvidere viser modellen ledbånd, ledkapslen, den lange bicepssene (fra det lange "biceps-hoved") og slimsække i regionen.


Bevægelsesmæssigt er ledmodellen ikke fleksibel og kan derfor ikke anvendes til at demonstrere de forskellige skulderbevægelser. Skuldermodellen kan ej heller adskilles.

Klinisk set er denne model ideel til forståelse af bursitis, bicepstendinitis samt både leddegigt (reumatoid artritis) og slidgigt (artrose). 


Skuldermodellen kan også anvendes til forståelse af lidelser som frossen skulder, skulderinstabilitet eller indsættelse af alloplastik. Den kan naturligvis også anvendes til forståelse af forstuvning, ledskred og brud i regionen.


Modellen kan evt. også anvendes til forståelse af lidelser som fx impingement-syndrom og rotator cuff-læsion. Er dette formålet, vil vi i stedet anbefale vores fleksible skuldermodel med muskler. Du kan se den HER


1-3 dage når varen er på lager
Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Betal med kreditkort, EAN nummer, faktura*
SSL kryptering for tryghed & sikkerhed online

Lignende produkter

Levering fra 25,-
14 dages fortrydelsesret
Hurtig forsendelse
Kontakt